Wil je deel uitmaken van een inspirerend en enthousiast team?

Werken bij Farmadam

Met meer dan honderd enthousiaste medewerkers zijn we dagelijks voor instellingsapotheek Farmadam aan de slag. Samen werken we aan één doel: uitstekende service voor de klant.

Onze cultuur

Uitdagend werk

Presteren onder druk, dat is wat je bij Farmadam leert. De medicatie moet immers tijdig en foutloos worden afgeleverd. Gelukkig maak je altijd deel uit van een team.

Samenwerken

Je helpt elkaar als dat nodig is. Dat is de cultuur bij Farmadam. Samen komen we er altijd uit. Inspringen voor elkaar, en tevreden zijn als het weer is gelukt. Zo doen we dat.

Afwisselend werk

Geen dag bij Farmadam is hetzelfde. Waarom? Omdat geen klant dezelfde is. Elke dag verzin je nieuwe oplossingen. En gelukkig heb je het ook wel eens minder druk.

Werken bij Farmadam

Openstaande vacatures

Werkstudent Farmakunde

Volg jij de opleiding Farmakunde of een vergelijkbare studie? En zoek je een bijbaan om praktijkervaring op te doen binnen de farmaceutische industrie? Dan zoekt Farmadam jou! Als werkstudent zal je op diverse taken op de afdeling receptverwerking en frontoffice worden ingezet. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de branche!

Teamleider apothekersassistenten

Ben jij gediplomeerd apothekersassistent en ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Farmadam zoekt een enthousiaste teamleider voor ons team van apothekersassistenten. Je werkt in deze rol mee op de afdeling en bent het eerste aanspreekpunt voor farmaceutische operationele vragen van de medewerkers. Daarnaast verhelp je knelpunten op uitvoerend niveau en voer je samen met de manager gezamenlijk het personeelsbeleid uit. Meer weten? Lees dan snel verder!

Bezorger (parttime, 20 - 25 uur)

Wij zoeken een flexibele collega die graag meewerkt aan een soepel transport van medicatie aan zorginstellingen. Je bent een echte doener en vind het fijn om voornamelijk in de middag en avonden op de weg te zijn.

Teamleider productie Amsterdam

Farmadam Apotheek zoekt een teamleider voor de productieafdeling GDS (geneesmiddelendistributie). Je bewaakt in deze rol het overzicht en de kwaliteit op de afdeling en bent dagelijks het aanspreekpunt voor een goed lopend productieproces. Zoek jij een baan met verantwoordelijkheid en wil je bijdragen aan hoogwaardige farmaceutische zorg? Lees dan snel verder!

Bijbaan productiemedewerker

Ben jij flexibel inzetbaar en spreekt het je aan om in de geneesmiddelenbranche te werken? Wij zoeken namelijk een enthousiaste collega die graag meewerkt aan een goed lopend productieproces. Jouw werkachtergrond is niet doorslaggevend: als je leergierig bent, komt het goed!

Apothekersassistent Amsterdam (geen balie) vanaf 24 uur

Farmadam Apotheek zoekt een apothekersassistent die houdt van dynamiek en afwisseling. In deze functie word je op zowel de afdeling receptverwerking als frontoffice ingezet. Wil jij graag een actieve bijdrage leveren aan het ondersteunen van onze apothekers bij de dagelijkse verwerking van alle medicatieverzoeken? Dan is dit een mooie kans!

Zie je geen passende vacature maar wil je toch graag laten weten dat je beschikbaar bent voor een baan bij instellingsapotheek Farmadam? Stuur dan een motivatiebrief met je cv naar sollicitatie@farmadam.nl

Medewerkers in beeld

Uzma Chishti, apothekersassistent

'Zelfstandig recepten invoeren is verantwoordelijk werk. Contra-indicaties en allergieën; je moet altijd scherp blijven. Bovendien is het werk afwisselend, want elke medicatieopdracht is weer anders dan de vorige.'

Ines Wildeman, apotheker

'Hoe vind je de meest optimale therapie voor een patiënt? Dat is de kern van mijn werk. Vakkennis, ervaring en inzicht zijn daarvoor voorwaarden. Alleen dan kunnen we professioneel advies bieden, juist ook bij complexe zorgtrajecten.'

Steven Bakker, algemeen ondersteunend medewerker

'Ik sta graag achter de inpakmachine of het controleapparaat. De sfeer is goed; veel verschillende culturen en toch respect voor elkaar. Je moet voortdurend scherp blijven en geen fouten maken. Ook dat bevalt me prima.'

Perwien Dewnath, meewerkend coördinator/apothekersassistent

'Deadlines in de gaten houden is voor mij een belangrijke taak. Gelukkig zijn we een goed team en werk ik zelf hard mee, dus dat lukt eigenlijk altijd. Tevreden klanten én tevreden medewerkers, dat is mijn doel.'