Informatie over de vacature

Apothekersassistent Amsterdam (geen balie) vanaf 24 uur

Farmadam
Farmadam is een gespecialiseerde apotheek voor zorginstellingen. Anders dan in een openbare apotheek heeft Farmadam geen baliefunctie waardoor er geen patiënten bij ons langskomen.    

Farmadam bestaat uit meer dan honderd professionals die dagelijks samenwerken aan één doel: uitstekende service voor de klant. Samen met je team speel jij een belangrijke rol bij het verwerken van receptmutaties, het uitvoeren van medicatiebewaking en medicatieverificatie en het begeleiden van nieuwe opnames of ontslag. Je hebt hierbij direct contact met de artsen, verpleegkundig specialisten en andere zorgverleners.

De functie
Vanuit onze locatie in Amsterdam wordt alle medicatie voor patiënten in zorginstellingen klaargemaakt en gedistribueerd. Je belangrijkste taak is het dagelijks autoriseren en verwerken van recepten. Wij hebben geen balie in de apotheek, direct contact met patiënten zal je dus niet hebben. Daarentegen heb je wel telefonisch en per email contact met de verpleging en voorschrijvers over logistieke en inhoudelijke vragen. Ook wordt er, in overleg met jou, gekeken naar jouw interesses en kwaliteiten om het takenpakket verder te verbreden.

Wat bieden wij je?

 • Een afwisselende functie (anders dan in de openbare apotheek) in een open en prettige bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal.
 • Een bruto maandsalaris conform schaal 6 of 7 van de CAO apotheken. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2309,- en €3467,-, op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een contract vanaf 24 uur per week voor bepaalde tijd van 7 maanden met zicht op verlenging.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 23 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.  
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8%.  
 • Gezamenlijke en individuele mogelijkheden tot nascholing.

Wat breng je mee?

 • Je bent gediplomeerd apothekersassistent en hebt kennis van farmacotherapie.
 • Kennis van wet- en regelgeving, procedures en voorschriften; waaronder kennis van GDS/GMP-regelgeving.
 • Je hebt een klantvriendelijke instelling en werkt nauwkeurig.
 • Je werkt graag samen in een betrokken team, maar bent tegelijkertijd in staat om zelfstandig prioriteiten te stellen en de eigen werkzaamheden volgens richtlijnen op te pakken.
 • Je bent flexibel qua inzetbaarheid gedurende de week (af en toe ook op zaterdag en feestdagen). De werktijden zijn voornamelijk tussen 8:00 en 18:30.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met relevante automatiseringspakketten en kwaliteitssystemen zoals Pharmacom, Medimo, Hix en/of Pifarma (of ben je bereid om je dit snel eigen te maken).

Contact

Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via sollicitatie@farmadam.nl. Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd. Voor inhoudelijke vragen kan er contact worden opgenomen met Marleen Boon (farmaceutisch manager) via marleenboon@farmadam.nl  

Voor onze vestiging in Warmond zoeken wij ook apothekersassistenten! Kijk voor de details op https://verpakapotheek.nl/werken-bij/


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en er is geen interesse om deze functie op ZZP basis te laten invullen.

<< Terug naar het overzicht