Informatie over de vacature

Teamleider apothekersassistenten

Farmadam
Farmadam combineert een instellingsapotheek met een GDS-apotheek. Het is een groeiend bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten van zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Deze diensten verrichten wij vanuit drie vestigingen: Farmadam Apotheek in Amsterdam en de vestigingen van Verpakapotheek BV in Warmond en Ede. De organisatie bestaat uit meer dan tweehonderd professionals die dagelijks samenwerken aan één doel: uitstekende service voor de klant. Anders dan in de openbare apotheek, hebben wij geen balie. Direct contact met patiënten is er dus niet. Hierdoor kan jij je focussen op het bieden van de beste zorg.

De functie
Als teamleider van de apothekersassistenten pak je, net zoals je collega’s, de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling receptverwerking en frontoffice op. Naast dat je meewerkt op de afdeling, ben je tevens de rechterhand van de manager en heb je een belangrijke voorbeeldrol. Je houd in deze functie toezicht op de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden op de afdeling en de taakverdeling binnen het team. Je bent hierdoor medeverantwoordelijk voor het verwerken van receptmutaties, het uitvoeren van medicatiebewaking en medicatieverificatie en het begeleiden van nieuwe opnames of ontslag.


Met je gedreven en positieve instelling weet jij samen met de manager verbetervoorstellen voor de afdeling uit te werken. Je bent in staat om collega’s te motiveren en te informeren over aangepaste procedures en werkinstructies. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van het rooster, het regelen van vervanging tijdens ziekte en verlof en durf je medewerkers aan te spreken op houding en gedrag. De verdeling van de werkzaamheden en daarmee de prioriteiten, stem je wekelijks met de manager af.Wat bieden wij je?
Een afwisselende functie in een open bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris conform schaal 7 van de CAO apotheken. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3467,-. Dit is op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een contract voor 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar).
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 23 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.      
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8%.  
 • Gezamenlijke  en individuele mogelijkheden tot nascholing.
 • Wij besteden intern voldoende aandacht aan training en ontwikkeling om je te ondersteunen in je rol als leidinggevende. Zo geven wij bijvoorbeeld verzuimworkshops en neem je deel aan de training gesprekstechnieken.
     
     

Wat breng je mee? 

 • Je bent gediplomeerd apothekersassistent en hebt kennis van farmacotherapie. Ervaring met leidinggeven is een pre.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, procedures en voorschriften; waaronder kennis van GDS/GMP-regelgeving en medicatieveiligheid.
 • Je bent een teamplayer en beschikt over coördinerende en communicatieve vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en wil graag meewerken aan een toekomstbestendige organisatie.
 • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de week (af en toe ook op zaterdag en feestdagen). De werktijden zijn voornamelijk tussen 8:00 en 18:30.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met relevante automatiseringspakketten en kwaliteitssystemen zoals Pharmacom, Medimo en CGM (of ben je bereid om je dit snel eigen te maken).


Contact
Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via sollicitatie@farmadam.nl. Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd. Voor inhoudelijke vragen kan er contact worden opgenomen met Marleen Boon (manager) via marleenboon@farmadam.nl of 06-45195030.
‍‍
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en er is geen interesse om deze functie op ZZP basis te laten invullen.

 

<< Terug naar het overzicht