Informatie over de vacature

Bijbaan productiemedewerker

Op de productieafdeling ben je als algemeen ondersteunend medewerker elke dag een belangrijke schakel binnen het geneesmiddelendistributie systeem (GDS) van Farmadam. Wij zoeken een medewerker met een flexibele instelling die graag meewerkt aan een goed lopend productieproces. Studeer je bijvoorbeeld farmakunde? Dan is dit de ideale bijbaan om ervaring op te doen!

Farmadam
Farmadam is een grote instellingsapotheek met in-huis GDS productie. Wij zijn een groeiend en dynamisch bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levertaan zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Deze diensten verrichten wij vanuit drie vestigingen: Farmadam Apotheek in Amsterdam en de vestigingen van Verpakapotheek BV in Warmond en Ede. Anders dan in een openbare apotheek hebben wij geen fysieke balie, direct contact met patiënten zal je dus niet hebben.

De functie
Je werkt in een hecht team en voert gezamenlijk de productietaken uit om zo de dag tot een goed einde brengen. De taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van machines die medicatie in zakjes verpakken en het controleren van de verpakte zakjes. Afwisselend kan je ook op andere taken worden ingezet. Het gaat om belangrijk en verantwoordelijk werk waarbij veiligheid centraal staat.

De werkzaamheden zijn voornamelijk maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:30. Ook zijn er diensten in het weekend. Op zaterdag zijn de werktijden tussen 07:00 en 16:30 en op zondag tussen 09:00 en 16:00.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende functie in een open en prettige bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Verder bieden wij:

 • Een passend salaris conform schaal 3 van de CAO Apotheken. Het fulltime salaris is €2144,33 op basis van 36 uur. Bij relevante werkervaring en/of diploma's is een hoger salaris bespreekbaar.  
 • Maandelijkse uitbetaling aanspraak vakantiedagen van 10,68% en vakantiegeld van 8%.
 • Een oproepcontract. Dit is in eerste instantie een bepaalde tijd contract voor 7 maanden, daarna kans op verlenging.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 23 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.
 • In overleg kijken we naar jouw interesses en kwaliteiten om het takenpakket verder te verbreden en/of werkzaamheden te verrichtten op de afdeling Local Filling.

Wij zoeken iemand die:

 • (V)MBO werk- denkniveau heeft;
 • Doordeweeks flexibel inzetbaar is, maar ook de weekenden en tijdens vakantieperiodes en feestdagen kan werken.
 • Beschikt over een proactieve en energieke werkhouding.
 • Die stressbestendig is en scherp blijft tijdens routines.
 • Goed in teamverband kan werken.
 • De Nederlandse taal goed beheerst, mondeling en schriftelijk.
 • Woonachtig is binnen de regio van Amsterdam, met een maximale reisafstand van 35 KM enkele reis.

Contact
Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via sollicitatie@farmadam.nl.Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Terug naar het overzicht