Wil je deel uitmaken van een inspirerend en enthousiast team?

Werken bij Farmadam

Meer dan zeventig enthousiaste professionals zijn dagelijks voor instellingsapotheek Farmadam aan de slag. We vormen een hecht team. Met alle onderlinge verschillen werken we aan één doel: een uitstekende service voor de klant.

Onze cultuur

Farmadam

Uitdagend werk

Presteren onder druk, dat is wat je bij Farmadam leert. De medicatie moet immers tijdig en foutloos worden afgeleverd. Gelukkig maak je altijd deel uit van een team.

Samenwerken d95e0e119195b658d59b995761e4207addd9e8180d8912087e1a0c4059803152

Samenwerken

Je helpt elkaar als dat nodig is. Dat is de cultuur bij Farmadam. Samen komen we er altijd uit. Inspringen voor elkaar, en tevreden zijn als het weer is gelukt. Zo doen we dat.

Afwisselend fa00a2ac018c347eb71391fdbd7056154f4785e15a1dac7799349df934a2ab05

Afwisselend werk

Geen dag bij Farmadam is hetzelfde. Waarom? Omdat geen klant dezelfde is. Elke dag verzin je nieuwe oplossingen. En gelukkig heb je het ook wel eens minder druk.

Vacatures

Openstaande vacatures

Operationele Apothekersassistent M/V


Zoek jij een uitdagende baan met afwisselend en verantwoordelijk werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie is Farmadam? Farmadam is een instellingsapotheek die voor ruim 12.000 patiënten in diverse zorginstellingen in Groot-Amsterdam de medicatie verzorgd.

Bekijk de vacature >>

Algemeen ondersteunend medewerker/ oproepbasis


Ben jij de nieuwe, energieke collega die ons team komt versterken?

Voor onze afdeling Productie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega, die zelfstandig binnen een team kan werken.

Ben jij gedreven en houd je van aanpakken dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk de vacature >>

Open sollicitatie

Zie je geen passende vacature maar wil je toch graag laten weten dat je beschikbaar bent voor een baan bij instellingsapotheek Farmadam? Stuur dan een motivatiebrief met je cv naar sollicitatie@farmadam.nl Voor vragen kun je bellen met Ingrid Roos via 020 408 4002.

Medewerkers in beeld

Farmadam

Uzma Chishti, apothekersassistent

'Zelfstandig recepten invoeren is verantwoordelijk werk. Contra-indicaties en allergieën; je moet altijd scherp blijven. Bovendien is het werk afwisselend, want elke medicatieopdracht is weer anders dan de vorige.'

Farmadam

Ines Wildeman, apotheker

'Hoe vind je de meest optimale therapie voor een patiënt? Dat is de kern van mijn werk. Vakkennis, ervaring en inzicht zijn daarvoor voorwaarden. Alleen dan kunnen we professioneel advies bieden, juist ook bij complexe zorgtrajecten.'

Farmadam

Steven Bakker, algemeen ondersteunend medewerker

'Ik sta graag achter de inpakmachine of het controleapparaat. De sfeer is goed; veel verschillende culturen en toch respect voor elkaar. Je moet voortdurend scherp blijven en geen fouten maken. Ook dat bevalt me prima.'

Farmadam

Perwien Dewnath, meewerkend coördinator/apothekersassistent

'Deadlines in de gaten houden is voor mij een belangrijke taak. Gelukkig zijn we een goed team en werk ik zelf hard mee, dus dat lukt eigenlijk altijd. Tevreden klanten én tevreden medewerkers, dat is mijn doel.'