Informatie over de vacature

Teamleider productie Amsterdam

Farmadam
Farmadam is een grote instellingsapotheek met in-huis GDS productie. Wij zijn een groeiend en dynamisch bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten in zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Deze diensten verrichten wij vanuit drie vestigingen: Amsterdam (Farmadam B.V.), Warmond en Ede.

De functie
Als teamleider draag je actief bij aan de operationele werkzaamheden en voer je deze vanuit je voorbeeldfunctie uit volgens de gestelde kwaliteitsprocedures. Je zorgt dat medicatie correct en tijdig bij de instellingen en patiënten kunnen worden afgeleverd. Daarnaast heb je, samen met een mede teamleider, een aantal coördinerende taken zoals het maken van het rooster, bepalen van de taakverdeling per dag en voer je functioneringsgesprekken. Je zorgt ervoor dat je medewerkers goed getraind zijn en werken volgens de geldende normen. Je bent prettig benaderbaar en in staat om het contact met je team goed te onderhouden. Uitdagingen waar je met je team tegenaan loopt, weet jij door je doortastendheid snel te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen. Je rapporteert in deze functie aan de teammanager GDS en Local Filling.

De werkzaamheden zijn voornamelijk maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 18:30. Ook zijn er diensten in het weekend. Op zaterdag zijn de werktijden tussen 07:00 en 16:30 en op zondag tussen 09:00 en 16:00.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende functie (anders dan in de openbare apotheek) in een open en prettige bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal.
 • Een bruto maandsalaris conform schaal 6 van de CAO Apotheken. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3211,-, op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een contract voor 36 uur per week.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 23 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8%.
 • Aandacht voor werk/privé balans.
 • Een werklocatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheden heeft.

Wij zoeken iemand die:

 • Affiniteit heeft met logistiek en de farmaceutische industrie. Het is een pre als je beschikt over farmaceutische kennis (bijvoorbeeld door een afgeronde studie en/of werkervaring in deze branche).
 • Een flexibele instelling heeft en de Nederlandse taal goed beheerst.
 • Zorgvuldig en digitaal vaardig is.
 • Een leidinggevende rol ambieert en leergierig is. Wij besteden aandacht aan training en ontwikkeling op dit vlak!
 • Wil bijdragen aan een prettige werkcultuur en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaand profiel, maar ben je overtuigd van passende kwaliteiten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contact
Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via sollicitatie@farmadam.nl. Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met HR-adviseur Sabrina van Wissem via 06-83293841 (bellen en WhatsApp).

<< Terug naar het overzicht